Waardebon inwisselen voor isolatiemaatregelen

Via jouw gemeente kom je in aanmerking voor een extra bijdrage voor het aanbrengen van één of meerdere isolatiemaatregel(en) in jouw woning. Je hebt ervoor gekozen om deze maatregel(en) via een zelf gekozen uitvoerder te laten installeren. Om verzekerd te zijn dat de bijdrage voor je beschikbaar is na het uitvoeren van de maatregelen, moet je deze reserveren. Het bedrag dat je moet reserveren moet de bijdrage zijn ter hoogte van het offertebedrag of de maximale bijdrage (indien het offertebedrag hoger is). Dat kan gemakkelijk door de stappen in dit formulier te doorlopen.
Pas nadat je de voorlopige beschikking hebt ontvangen is de bijdrage voor je gereserveerd. Nadat de opdracht is uitgevoerd, dien je nog extra informatie aan te leveren als bewijs, zoals de factuur en foto’s. Het is belangrijk dat je zowel vooraf aan de uitvoering, als daarna een foto maakt als bewijs 
Zodra alle informatie door Winst uit je woning is ontvangen, getoetst en akkoord bevonden, ontvang je de definitieve beschikking en de terugbetaling van de bijdrage binnen twee weken.
LET OP
• Per offerte moet een aparte waardebon ingediend worden. Indien er sprake is van een hoger bedrag dan het bedrag van de waardebon, wordt het maximale bedrag van de waardebon uitgekeerd.
• Check de voorwaarden die jouw gemeente stelt om mee te kunnen doen met deze actie.

De waardeboncode kan je terugvinden in het bespaarplan of opvragen via info@winstuitjewoning.nl of 023 583 6936. Ben je je waardebonnen kwijt? Ga dan naar dit formulier om ze op te vragen.

Verplicht, bijvoorbeeld 123-456-789-123 Verplicht, bijvoorbeeld 1234aa Verplicht, bijvoorbeeld 13a